Retningslinjer

 • Du skal være fyldt 18 år for at få udført en tatovering hos os.


 • Ved tidsbestilling hos os betaler du et depositum på 50% af den aftalte pris eller 1000 kr. ved heldagssessioner som fratrækkes på selve dagen. Det er for vores forretnings- og artistens skyld hvis fx verden går under, man er syg, barns sygdom osv.


 • Depositum bliver ikke refunderet ved udeblivelse eller sygemelding osv. da vi hellere end gerne bruger tiden på dig og kun kan gå ud fra en aftale er en aftale – depositum kan heller ikke refunderes hvis du vil annuller din tidsbestilling, HUSK EN AFTALE ER EN AFTALE. 


 • Designet, altså arbejdet før nålen skal i huden, hvor i bliver enige om det færdige design og optegning på Ipad/stencil, er lige så vigtigt som selve nålen i huden. Og den tid betaler vi også vores artister for. Så derfor laves designet når man ankommer til sin bookede tid, så hav inspiration og billeder klar.
  Når stencil er påført er det dit ansvar og godkende det inden i går i gang, fx for stavefejl!
  – og ellers kan designet tilkøbes for 1000,- hvis fx større projekt og til dig der vil se dit design før din tid. Skriv til os!


 • Vi forventer at du kommer ædru og anbefaler man ikke drikker alkohol 48 timer efter din tatovering, for op-helingens skyld.

 • Kom veloplagt, spist et godt måltid mad inden(vi har kolde sodavand og kaffe på hanen). Kom i  afslappet/ikke-nyt tøj og tænk praktisk i forhold til hvilke tøj der skal af under din tid og helst ikke lige væltet ud af sengen, da vores artister går meget op i deres hygiejne. For alles, deres egen og deres arbejdes skyld og for dig og din tatoverings skyld.
  – husk en lille madpakke, altid en god ide, især til en heldagssession så kroppen har det godt hele dagen.

 • Stopper du inden din aftalte tid er slut går den resterende tid tabt, da hele dagen er sat af præcis til dig.

 • PLEJ din tatovering som var det én stor frisk hudafskrabning – vores artister lader dig gøre deres arbejde ”færdigt” ved at du skal sørge for op-helingen, så for din egen (og artistens) skyld skal du følge de instruktioner artisten giver dig omkring pleje af din nye tatovering. DU skal gøre deres arbejde færdigt. #teamwork
 • Betingelser for gratis optegning/touch up er at du tilkøber vores anbefalede produkter til pleje af din tatovering, da det er de produkter vi selv anvender og kan stå inde for (de kan købes i butikken).
  Og at du kontakter os om tidsbestilling til touch up inden for 3 måneder, da et touch-up ikke gælder et halvt til et helt år efter.
   
  Hvis spørgsmål kan vi kontaktes på Facebook og Instagram – eller på vores telefoner inden for vores åbningstider.

              

v2ink.Aalborg


© 2002 - 2021 v2ink