Booking

  Drømmer du om en unik og personlig tatovering, så book tattoo hos V2 ink

  At få en tatovering er en stor beslutning, da den skal være en del af din krop resten af dit liv. Det er derfor vigtigt at finde den rigtige tatovør, som du har tillid til, og som kan give dig præcis den tatovering, som du drømmer om. Hos V2 ink sætter vi en ære i at udføre en flot stykke håndværk, og vi ønsker at give dig en positiv oplevelse, så du kommer herfra med en tatovering, som er præcis, som du har drømt om. Vi er beliggende i Fredericia og i Nørresundby, og vi har begge steder ansat profesionelle tatovører, og de er hver især særdeles dygtige og mestre mange forskellige teknikker indenfor tatoveringskunsten. På vores hjemmeside kan du møde de forskellige tatovører og læse om deres forskellige færdigheder og se deres flotte kunstværker. Derudfra kan du vælge hvem, du gerne vil have til at lave din tatovering, inden du booker din tid hos os. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk eller personligt, så vi kan hjælpe dig med, hvem du skal vælge udfra dine ønsker og drømme, og vi kan book tattoo tiden for dig. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular på vores hjemmeside eller skrive til os på vores mail. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig til at få dine drømme opfyldt indenfor kropsudsmykning. Det kan være, at du ønsker at få flere tatoveringer, eller det kan være, at det er din første tatovering, der skal laves. Uanset din situation er det vigtigt at vælge den helt rigtige tatovør, som du stoler på og derfor har vi ansat så mange forskellige tatovører, der har hver deres kompetencer, så det er muligt at vælge den helt rigtige for dig.

  På vores Instagram kan du følge med i, hvilke unikke og flotte designs vi laver. Vi har en profil for begge vores butikker på Instagram, og her kan du finde inspiration, ligesom vores over 10.000 følgere gør. Desuden vil der være konkurrencer og tilbud på profilen, og du vil lærer vores forskellige tatovører ret godt at kende.

  Du finder V2 ink i Aalborg, når du ønsker tattoo booking

  Når du ønsker at book en tattoo er det oplagt at besøge vores butik. Du finder den på : Vesterbro 52, st., 9000 Aalborg.

  Vi åbnede vores første butik i 2019 i Nørresundby, og den blev hurtigt meget populær blandt nordjyderne. Derfor valgte vi at flytte i en ny større butik i Aalborg , så vi kunne tilbyde endnu flere danskere vores professionelle kvalitet indenfor tatovering. Vores butik er meget moderne, og vi sætter en ære i at yde god kundeservice til alle vores kunder. Mange af vores kunder ønsker gerne en tatovering med et personligt budskab, det kan fx. være et minde, et billede af en vigtig person i dit liv eller det kan være en leveregel. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, og vi kan tilbyde et godt samarbejde med en af vores mange tatovører, så du kan få et minde for livet.

  Vi har åben fra tirsdag – lørdag fra kl. 9-17. Mandag, søndag og helligdage efter aftale. Du kan kontakte os i på tlf. +45 7190 3846. Vores mailadresse er: kontakt.v2ink@gmail.com

  Vi glæder os til at hjælpe dig med at få lavet din drømmetatovering, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med book tattoo.

  v2ink.Aalborg


  © 2002 - 2021 v2ink